Velkommen til Inspirasjon fra Verktøy

  Her finner du artikler og nyttige tips til å bli inspirert i hverdagen

  Verdensnyhet - Bosch batteridrevet Kapp og gjærsag

  Skrevet av Knut Olaf Hauge den 18 Oct, 2019

  Endelig er den her - den nye BiTurbo sagen fra Bosch! Her forteller vi litt om hva som er unikt med sagen og teknologien bak.

   

  REVOLUSJONERENDE YTELSE. OPPLEV DET EKSTREME.

   

  Er du lei av tunge sager som er vanskelige å bære rundt? Sliter du med å finne strøm og lang nok ledning til å få strøm på saga der du har lyst til å stå?

  Nå er det slutt på problemene. Bosch lanserer en ny serie batteridrevet verktøy som er så effektive og har så mye kraft at de kan erstatte det aller meste av ledningsbaserte maskiner.

   

  Først ut er den nye kapp og gjærsagen Bosch GCM 18V-216. En hendig kapp og gjærsag som lett hamler opp med vanlige kapp og gjærsager.

   

  Men hva er egentlig Bi Turbo?

  BITURBO-maskinene setter nye standarder for ytelse med lavere vekt og maksimal kraft takket være ProCORE18V-batteriet og den lynraskebatteriladeren.

  Mer batteritid –mindre dødtid.

  De nye BITURBO-maskinene har en revolusjonerende ytelse og leverer en ekstrem kraft, som du kan føle. Kraften tilsvarereffekten du oppnår med en 1.800 W ledningsdrevet maskin. Vår nyeBITURBO-teknologi med den nye kraftige børsteløse motoren utnytter ProCORE18V-batteriets potensiale fullt ut, både med 8.0 og 12.0 Ah batteriene, slik at du kan utføre selv de mest krevende oppgavene.

  BITURBO-maskinene er lette og ekstremt ergonomiskeslik at dualltid føler at du har full kontroll. Med et enkelt ProCORE18V-batteri yter BITURBO-maskiner like godt som konkurrerende verktøy med to batterier. Som en del av Bosch Professional 18V System er de børsteløse BITURBO-verktøyene fullt kompatible med alle nye og eksisterende 18V-batterier og ladere siden 2008.

  Når dagen er omme har du utførtde mest krevende oppgavene enda mer effektivt enn før. Det er ikke bare ekstremt -det er også smart.

  Perfekt håndtering: BITURBO-verktøyene er lette, ekstremt kompakte og imponerer med perfekt ergonomi.

  Perfekt kontroll: De børsteløse BITURBO-maskinene er utstyrt med flere smarte teknologier og sikkerhetsfunksjoner som gjørat du utfører arbeidet sikrere, hurtigere og enda mer effektivt.

   

  Se komplett sag her

  Abonner på nyhetsbrev!

  ---
  -32%

  Bosch Batteridrevet kapp og gjærsag - GCM 18V-216

  Bosch BiTurbo - lett, kraftig og unik
  5 837,00,-
  3 968,75,-
  Kjøp her

  Mest populære innlegg