Velkommen til Inspirasjon fra Verktøy

  Her finner du artikler og nyttige tips til å bli inspirert i hverdagen

  Milwaukee Packout

  Skrevet av Knut Olaf Hauge den 28 Mar, 2019

  Milwaukee Tools revolusjonerer nå verktøystransport, organisering og oppbevaring for håndtverkere med det nye PACKOUT™ modulsystem. 

  Designet er laget slik at brukerne kan frakte Heavy Duty elverktøy, håndverktøy og tilbehør på en effektiv måte med utallige muligheter og som er tilpasset egne behov. PACKOUT™ er markedet mest allsidige, solide og gjennomtenkte oppbevaringssystem. 

  Du har sikkert mange ganger gått frem og tilbake til bil, garasje eller kjeller for å finne frem verktøyet du trenger til jobben. Nå kan du på en enkel måte ha alt på ett sted. Milwaukee Packout er IP-65 sertifisert slik at det holder verktøyet tørt og trygt selv om det blir stående ute i regnværet.

  Systemet er laget av solid, slagbestandig plast og tåler røff bruk. Her har vi samlet en komplett oversikt over alle Packout modulene vi tilbyr.  

   

   

  Milwaukee Packout - organisering og oppbevaring av verktøy

   

  Hvordan oppbevarer du verktøyet?

  Hvordan oppbevarer du verktøyet ditt? Har du mange forskjellige kofferter med verktøy, litt håndverktøy løst i en verktøykasse og litt for mye plassert rundt omkring? Slik har vi sett at mange har det. Samtidig er det lite som er så tilfredsstillende som å se på et verksted, garasje eller verktøybod hvor alt har sin plass og det er raskt og enkelt å finne det rette verktøyet.

  Det er akkurat det Milwaukee Packout kan hjelpe deg med!

   

  Hva er egentlig Milwaukee Packout?

  Milwaukee Packout er et system av moduler med forskjellige funksjoner. Her finner du store oppbevaringskasser hvor du får plass til sirkelsager og litt større ting, og du finner mindre bokser hvor du kan legge skruer og spiker. Milwaukee Packout har også åpne verktøyvesker for håndverktøyet ditt. Kort sagt - trenger du oppbevaring til verktøyet ditt så finner du en Packout modul som fungerer.

  MEN - det som er mest genialt er at alle disse modulene kan stables raskt og enkelt opp på en slik at du raskt og enkelt kan trille de modulene du trenger ut fra bil, garasje eller kjeller ut til der du skal jobbe. Da får du alt på en plass - og du triller det enkelt med deg.

   

  Verktøyoppbevaring

  Milwaukee Packout - verktøyoppbevaring - består av flere deler.packout boks åpen  Verktøykoffertene er IP sertifisert og tåler regn og vann og har god plass. de kommer også med interne avdelere slik at selv om de er dype for å få plass til større verktøy er det og plass til mindre verktøy i de indre "skuffene". Kofferten klipses enkelt oppå de andre enhetene i systemet slik at de sitter solid festet når du triller den rundt.

   

   

  Verktøyvesker

  Milwaukee Packout - Verktøyveskene kommer i to bredder. Fullbredde eller halv.                        åpen veske med verktøy                                                                    Dette sikrer at du får den rette kombinasjonen slik at  verktøyoppbevaring - består av flere deler.  Her ser du den minste utgavene. Selv om den er liten av størrelse rommer den MYE håndverktøy. Verktøyveskene leveres uten verktøy slik at du selv kan fylle den opp med det du trenger. Verktøyveskene klikkes lett fast på toppen av Packout systemet ditt.

   

   

   

   

   

  Oppbevaring av tilbehør

  Milwaukee Packout - har også moduler for oppbevaring av tilbehør. Her finner du flere ulike kofferter som passer for skruer, spiker, bits m.m. Dette gir deg god kontroll på alle de små delene.packout tilbehør åpen

  Verktøykofferten til tilbehør har flere små oppbevaringsrom slik at de ikke blander seg. Som alle andre elementer i Packout serien klikkes den lett på som et lag i din Packout løsning.

   

  Oppsummering

   

  Når vi testet Milwaukee Packout første gang ble vi imponert. Alle delene er laget i solid plast som tåler en støyt. Du kjenner at det er solide saker når du tar i dem. Alle delene er laget av slagfast plast som tåler hard bruk over tid. De tåler også bruk i vinterkulda. Hjulene på systemet er store og triller bra på variert underlag og gjør at det ikke er noe problem å forflytte seg med utstyret. 

  For å passe til daglig bruk er også alle kassene IP-65 sertifisert. dette sikrer at alt verktøyet ditt oppbevares tørt og trygt selv om det er fuktig eller ekstremt støvete der hvor du jobber. Dette er rett og slett en unik måte for oppbevaring av verktøy - enkelt å bruke og solid byggekvalitet.

   

   

  Se Milwaukee Packout 

  Abonner på nyhetsbrev!

  ---
  -15%

  Milwaukee Packout - Komplett startsett

  Komplett Packout sett. Trillevogn med koffert + oppbevaring. Den perfekte starten på å lage din egen Packout løsning
  1623,-
  1390,-
  Kjøp her
  ---
  -15%

  Milwaukee Packout tilbehørskoffert

  Milwaukee Packout tilbehørskoffert med 10 avtakbare og monterbare bokser som kan monteres på vanlige materialer for enkel tilgang. (Leveres uten tilbehør)
  1623,-
  1390,-
  Kjøp her
  ---
  -15%

  Milwaukee Packout verktøyveske

  Milwaukee Packout verktøyveske
  1623,-
  1390,-
  Kjøp her

  Mest populære innlegg