Velkommen til Inspirasjon fra Verktøy

  Her finner du artikler og nyttige tips til å bli inspirert i hverdagen

  Milwaukee Hackzall - Første børsteløse 18V enhånds bajonettsag

  Skrevet av Anders Kolstad den 21 Sep, 2018

  Første børsteløse 18 V énhånds bajonettsag

  Leverer opptil 220 kutt i 19 mm metallrør på ett 5,0 Ah-batteri.

  Milwaukee® fant opp bajonettsagen. Nå tar vi nok en gang ledelsen i kategorien, med den første 18 V énhånds bajonettsagen med børsteløs motor. M18 FUEL™ Hackzall™ introduseres nå.

   

  M18 FUELHackzall™, en hurtigkuttende 18 V énhånds bajonettsag som kombinerer kraft med kompakt, ergonomisk design. gir raske, effektive kutt og et vell av bruksområder innen rør, El, oppussing, bygg, anlegg og mye annet.

   

  milwaukee1

   

  – Milwaukee® vært ledende innen nyskapende bajonettsager helt siden vi oppfant Sawzall®. Den posisjonen ble ytterligere forsterket da vi i 2008 introduserte kategorien énhånds bajonettsager med M12™ Hackzall™. Nå legger vi listen enda høyere, med den første børsteløse énhånds bajonettsagen i 18V-klassen, sier produktsjef Tobias Jönsson hos Milwaukee.

  M18 Fuel Hackzall er velegnet or flere viktige bruksområder, inkludert tykk PVC, treverk inntil 1,5" (3,8 cm) samt metallrør.Lanseringen av M18 FUEL™ Hackzall™ fyller gapet mellom den lille og enda mer kompakte M12 Hackzall™ og de større, tohånds Sawzall®-modellene.

  – For brukere som primært utfører énhåndskutt, er dette et verktøy med hastighet, kontroll og ergonomi som slår alle andre 18 V énhånds bajonettsager i markedet i dag, sier Tobias Jönsson.

  Utstyrt med et M18™ REDLITHIUM-ION™ 5,0 Ah-batteri kan verktøyet levere opptil 180 kutt i treverk (38 mm x 89 mm), og over 220 kutt i 19 mm metallrør. REDLINK PLUS™ elektronikk sikrer maksimal ytelse under belastning og forhindrer overbelastning og overoppheting. Hjertet i nyheten er en POWERSTATE™ børsteløs motor med kraft nok til tøff bruk uten å bukke under. Den driver en sag med 22 mm slaglengde, og gir de raskeste kuttene i sin klasse.

   

  milwaukee2

   

  Et mekanisk balansesystem med motvekt gir lavere vibrasjoner. Kombinert med vribar sagfot gir det mindre bladhopp og raskere oppstart i kuttingen. For brukeren betyr det jevnere kutt, bedre kontroll og flere kutt uten å bli sliten.

  Den nye M18 FUEL™ Hackzall™ er fullt kompatibel med hele M18™-serien, som nå inneholder over 120 verktøy.Den børsteløse Milwaukee® POWERSTATE™ motor har ingen komponenter som må skiftes. Beskyttelsen mot vann og rusk er forbedret, og bidrar til lengre levetid for sagen.

   

  Spesifikasjoner:

  M18 FUEL HACKZALL (M18 FHZ-502X)

  • Saglengde: 22 mm
  • Slaghastighet ubelastet: 0–3000 slag/min.
  • Vribar fot: Ja
  • LED: Ja
  • FIXTEC bladklemme: Ja
  • Vekt med batteri: 2,6 kg

  * Fås også uten batterier og lader (M18 FHZ-0).

  Se en video som viser bruken av M18 FHZ HACKZALLeller finn din nærmeste butikk på

  www.milwaukeetool.no

   

  milwaukee5

   

  OM MILWAUKEE®

  For over 90 år siden ble det første Milwaukee-verktøyet laget i Wisconsin, USA. Siden har Milwaukee fokusert på én ting: å produsere det beste og mest slitesterke verktøyet for profesjonelle brukere. I dag er Milwaukees navn forbundet med produkter av høy kvalitet, lang levetid og høy pålitelighet.

  Hos Milwaukee er heavy duty mer enn bare en del av slagordet. Det er et løfte om å tilby det beste til profesjonelle brukere. Milwaukees ingeniører utvikler ikke bare verktøy. De utvikler verktøy som løser oppgaven bedre, raskere, sikrere og mer pålitelig. 

  Abonner på nyhetsbrev!

  ---
  -32%

  MILWAUKEE HACKZALL C18 HZ/0

  MILWAUKEE HACKZALL C18 HZ/0.
  3 322,50,-
  2 258,75,-
  Kjøp her
  ---
  -36%

  MILWAUKEE M18 FUEL™ HACKZALL BAJONETTSAG FHZ-0X

  Bajonettsag med børsteløs POWERSTATE™ motor. REDLINK PLUS™ elektronikksystem gir avansert digitalt overbelastningsvern for verktøy og batteri og forbedrer verktøyets ytelse under belastning. Ubelastet hastighet på 3000 slag/min. Leveres i HD-box koffert uten batterier og lader.
  4 022,20,-
  2 572,00,-
  Kjøp her
  ---
  -33%

  MILWAUKEE POWERPACK M18 FPP6A-502B

  Milwaukee PowerPack med 2x 18V 5Ah batteri og lader. Slagbormaskin, Slagskrutrekker, Sirkelsag, Bajonettsag, Vinkelsliper, LED Lykt, alt i en solid bag.
  19 801,25,-
  13 223,75,-
  Kjøp her

  Mest populære innlegg