Velkommen til Inspirasjon fra Verktøy

  Her finner du artikler og nyttige tips til å bli inspirert i hverdagen

  Hvilket verktøymerke er best?

  Skrevet av Anders Kolstad den 21 Sep, 2018

  Bosch eller Makita eller DeWalt eller Milwaukee – hvilket merke er egentlig best? 

  Hvor mange ganger har du googlet ”Bosch vs Makita” eller andre merker, for å finne ut hvilket som er best?

  Det er få tema som skaper mer engasjement blant verktøy-entusiaster. Og svarene er vanligvis ekstremt tydelige. Problemet er bare at de spriker i alle retninger, og kan være vanskelig å bli klok på.

  Da er vi her hos verktøy.no veldig privilegerte. Vår bedrift har nemlig solgt verktøy og jernvarer helt siden 1884 – og dette har gitt oss unik erfaring, og en kultur som verdsetter ordentlig verktøy. Alle som jobber her har testet så godt som alle maskinene vi selger – og dette sikrer at du får riktige råd når du skal velge hvilke merke du har lyst til å bruke.

   

  Billig eller dyrt verktøy?

  Før vi begynner å se på de forskjellige merkene, vil vi si noen ord om billig versus «dyrt» verktøy. Du har sikkert fått postkassa full av tilbudsaviser med verktøy som koster betydelig mindre enn det vi selger her. Billig verktøy kan for mange være et helt riktig valg. Dersom du bruker det veldig sjeldent og til enkle oppgaver, er det mange av billigmerkene som fungerer helt greit.

  Er du ofte er nedi verktøykassa og holder på med forskjellige prosjekter, eller rett og slett er glad i den følelsen du får når du holder et skikkelig verktøy i hendene? En balansert drill med godt håndtak, eller en sag som bare skjærer gjennom treet som om det er smør? Da er det verdt å bruke det lille ekstra for å få et skikkelig verktøy. Det blir i tillegg billigere i lengden, ettersom det varer lenger. Fint for miljøet er det også.

  Vi har testet det meste, og holdt på med dette lenge. Vi bestemte oss for lenge siden for å kun selge det vi selv har lyst til å bruke. Det betyr at verktøyet skal være solid laget, driftssikkert og være blant det beste i markedet.

   

  Trenger jeg hørselvern blogg

   

  Makita vs Bosch vs DeWalt vs Milwaukee

  Så, hvilket merke er egentlig best? Det er et spørsmål som er nesten umulig å svare på. Dersom du søker på nettet vil du finne veldig mange tilbakemeldinger på alle merkene. Et merke eller produkt kan lovprises av én bruker og slaktes av en annen. I stedet for å diskutere hvilket merke som er best, vil vi heller fortelle om hvorfor vi har valgt akkurat disse merkene.

  Når vi har valgt merker har vi tenkt gjennom hva vi har mest lyst til å bruke selv. Da har vi landet på Bosch, Makita, DeWalt og Milwaukee. Felles for de alle er at de lager SKIKKELIG verktøy som er ment for hard bruk. Dette er verktøy som håndverkere kan bruke hver dag – i mange år, og de passer også ypperlig for hobbysnekkeren som helt enkelt liker å bruke skikkelig verktøy.

   

  Driftssikkerhet

  Første bud for oss er at verktøyet skal fungere akkurat som forventet – uansett vær og vind. Lite er mer irriterende enn å være godt i siget på prosjektet for å så oppdage at drillen eller saga er død. Sannsynligheten for at dette skjer fem minutter etter at nærmeste verktøybutikk stengte, er etter vår erfaring ganske høy. Alle merkene vi fører er grundig testet både av oss, og våre kunder. De tåler hard bruk over lag tid – og de fungerer!

   

  Stort utvalg

  I tillegg ønsket vi merker som har stort utvalg. Hvis du kjøper en batteridrill med batteri og lader, kan du bruke disse batteriene på stort sett alt elektroverktøy fra denne leverandøren (i samme volt-klasse). Vi ønsket at alle som kjøper en maskin av oss skal ha stor grad av valgfrihet til å bygge på verktøykassen sin med akkurat de verktøyene de trenger. Her syntes vi både Makita, Bosch, DeWalt og Milwaukee har et stort utvalg av kvalitetsverktøy.

   

  Gode garantier/serviceordninger

  Tredje og siste kriterium er at dersom noe, mot formodning, skulle gå i stykker skal det være raskt og enkelt å få fikset. Alle merkene vi fører har gode garantiordninger og veldig gode løsninger for reparasjoner, slik at det er enkelt å få fikset eller erstattet produktene som trenger litt ekstra omtanke.

   

  Fornøyd kunde

  De fleste av våre kunder finner sine favoritter og holder seg til dem. Det finnes jo også mange flere merker enn de vi har listet opp i denne artikkelen – men vi har valgt å ha hovedfokus på disse, da vi ser at dette er produkter som vi nesten kan garantere at du som kunde blir fornøyd med!

  Når du ser på hvilke muligheter som åpenbarer seg med de merkene vi leverer, hvor lenge du kan ha glede av dem, og hvor enkelt det er å bygge opp en komplett verktøykasse for en akseptabel pris, ser du forhåpentligvis at diskusjonen ikke bør gå på om Bosch er bedre enn Makita eller motsatt – men heller hva som passer best for deg og ditt bruk.

  Vi lever av å selge verktøy, men det er viktig for oss å påpeke at vi tjener omtrent like mye uansett hvilke merker vi selger – så det aller viktigste for oss er at du får det verktøyet som er riktigst for DEG – til den arbeidsoppgaven DU skal løse. Vi føler oss derfor veldig fri til å anbefale deg akkurat det verktøyet vi, basert på våre erfaringer, mener er det beste valget for deg. Det er sånn man får fornøyde kunder, og det er sånn vi har holdt på siden 1884.

  Lykke til med valget!

  Abonner på nyhetsbrev!

  ---
  -71%

  TENG TOOLS TM095 95 DELERS VERKTØYSETT MED LIVSTIDSGARANTI

  Teng Tools Sett med livstidsgaranti - 95 deler.
  4 372,50,-
  1 247,50,-
  Kjøp her
  ---
  -32%

  DEWALT VERKTØYSETT DCK550M3 5 MASKINER, 3 X 4,0AH BATTERIER

  DeWalt verktøysett DCK550M3 5 maskiner, 3 x 4,0Ah batterierSlagdrill Slagtrekker Sirkelsag Stikksag Lykt 3 x 4 Ah batterier.
  15 574,00,-
  10 590,00,-
  Se mer her
  ---
  -32%

  VERKTØYSETT TENG TOOLS TCMM1055N

  Verktøysett Teng Tools TCMM1055N.
  85 146,25,-
  57 900,00,-
  Kjøp her

  Mest populære innlegg