Verktøytips

  Her finner du artikler og nyttige tips.

  Guide vernehansker

  Vi på verktøy.no er liker kvalitet, både på verktøy og på arbeidstøy og vern.

  Vi har opp gjennom årene testet mange forskjellige hansker - og etter mye prøving har vi kommet til at Guide Gloves leverer veldig gode hansker til riktig pris. De har et bredt utvalg til alle arbeidsområder uansett om du jobber på mekaniske verksted, med tre eller hage og hobby. Du finner garantert et par hansker du blir fornøyd med!

  Når det gjelder hansker er det en jungel av bokstaver, klasser og sertifiseringer. Her er det lett å gå seg vill. I artikkelen under prøver vi å forklare hva de forskjellige bokstavene og kodene betyr slik at det blir lettere for deg å velge riktig hanske.

  kilde: Guidegloves.com  og nettsteder for standardisering

  Guide for skruer

  I denne artikkelen går vi over hvordan man velger riktige skruer for riktig oppgave.

  Anbefalt batteridrill 18V

  Lurer du på hvilken 18 volts batteridrill  du bør velge?

  Ett batteri til ni verktøymerker

  Pressemelding – Ny stor-allianse i elektroverktøy

   

  Ni verktøyprodusenter går sammen om ett felles batterisystem. Cordless Alliance System (CAS) gir håndverkere og industri dobbel batteridreven frihet. Slipper ledningen, og man kan bruke samme batteri på verktøy fra flere produsenter.

  Stokke, 21. juni 2018

  19. juni offentliggjorde Metabo og åtte andre elektroverktøyprodusenter et nytt og gjennomgripende samarbeid innen batteridrevet elektroverktøy.

  Med Cordless Alliance System – CAS – går ni produsenter sammen om ett felles batterisystem for sine respektive elektroverktøy på batteri. Det er den største og bredeste alliansen i sitt slag, og det er første gang i håndverkshistorien at brukere av elektroverktøy får tilgang på et produsent- uavhengig batterisystem i slikt omfang.

   

  Generalist og spesialister

  CAS er et samarbeid mellom følgende produsenter og merker:
  - Metabo
  - Rothenberger

  - Mafell
  - Eisenblätter - Collomix
  - Haaga
  - Starmix
  - Eibenstock - Steinel.

  Hver for seg representerer de det ypperste innen spesialistverktøyer innen hver sine fagområder og nisjer. Til sammen danner Cordless Alliance System en helt ny grad av valgfrihet og spesialisering innen elektroverktøy.

  Metabo batterier danner basisen i Cordless Alliance System. Den tyske verktøyprodusenten har gjennom de senere år gjort en formidabel utviklingsjobb og tatt store skritt mot en markedslederrolle med sitt batterisystem.

  Trenger jeg hørselvern?

  Har du noen gang brukt en sirkelsag, spikerpistol eller gressklipper uten å ta på deg hørselvernet og tenkt at «det er jo ikke så farlig bare denne gangen?». I såfall er du ikke alene – det er hvert år veldig mange som blir behandlet for hørselsskader i Norge, og mange av dem kunne vært unngått om de hadde vært flinkere til å bruke hørselvern.

  Hvilket verktøymerke er best?

  Bosch eller Makita eller DeWalt eller Milwaukee – hvilket merke er egentlig best? 

  Hvordan velge riktig båndsliper

  Hva er en Båndsliper og hva kan være nyttig å tenke på før man kjøper en? Hva slags tilbehør kan være nyttig og hvilken båndsliper bør man velge? Denne artikkelen vil gi deg nyttig informasjon om båndsliperen og hvordan velge den riktige båndsliperen for deg.

   

  Hvordan velge riktig elektrisk sag

  Hva må du tenke på når du skal kjøpe en elektrisk sag og hva er forskjellene mellom ulike typer elektrisk sager? Her vil vi liste opp noen viktig faktorer som kan hjelpe deg med å velge den riktige elektrisk sagen for ditt formål.

   

  ---
  -15%

  Produktnavn

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ac tortor eros. Nulla vel tincidunt ligula.
  1623,-
  1390,-
  Se mer her
  ---
  -15%

  Produktnavn

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ac tortor eros. Nulla vel tincidunt ligula.
  1623,-
  1390,-
  Se mer her
  ---
  -15%

  Produktnavn

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ac tortor eros. Nulla vel tincidunt ligula.
  1623,-
  1390,-
  Se mer her

  Mest populære innlegg