Verktøytips

  Her finner du artikler og nyttige tips.

  KOMPAKT OG PRAKTISK MILWAUKEE® M12 FUEL™ SLIPEMASKIN MED RETT VINKEL

  Skrevet av Truls den 24 Feb, 2020

  Den første batteridrevne slipemaskinen med rett vinkel som leverer størrelsen og ytelsen som servicemekanikere krever. Det nye verktøyet tilbyr ytelse tilsvarende trykkluftverktøy og firetrinns turtallsregulering, og gjør det mulig å komme til på de trangeste stedene.​

  • I likhet med alle andre M12 FUEL™-produkter har det nye verktøyet tre eksklusive innovasjoner fra MILWAUKEE® – POWERSTATE™ børsteløs motor, REDLITHIUM™-ION-batteri og REDLINK PLUS™-elektronikk –  for å gi brukerne mulighet til å fjerne mer materiale raskere og med større kraft enn trykkluftdrevne verktøy.

  POWERSTATE™ børsteløs motor leverer mer motoreffekt, noe som gjør dette verktøyet kraftigere enn de vanligste trykkluftdrevne slipemaskinene med rett vinkel.

  4-modus hastighetskontroll og responsiv variabel hastighetsutløser gir brukerne fremragende kontroll. Dessuten fjerner den batteridrevne teknologien i verktøyet behovet for kompressorer og slanger som krever daglig vedlikehold.

  Fordi de ikke er begrenset av slanger og kompressorer, kan brukerne bruke verktøyet nærmest hvor som helst.

  Den nye M12 FUEL™ slipemaskinen med rett vinkel er en del av det batteridrevne M12™-systemet, det største svært kompakte systemet i markedet, som leverer bransjeledende holdbarhet og kraft på selv de trangeste stedene. I dag består M12™-systemet av over 80 verktøy og redskaper drevet av samme batteritype.

   

  Spesifikasjoner

  M12 FUEL slipemaskin med rett vinkel (M12 FDGA)

  • Omdr./min: 0–10 000/15 000/20 000/24 500
   4-modus hastighetskontroll  
   Spennhylse: 6 og 8 mm
   Lengde: 119 mm
   Vekt med batteri: 0,75 kg (2,0 Ah)

    

   

  Abonner på nyhetsbrev!

  MILWAUKEE RETTSLIPER FDGA-0

  Den første batteridrevne slipemaskinen med rett vinkel som leverer mer kraft kontra pneumatiske modeller. Solo (uten batteri og lader)
  2055,-
  Se mer her

  MILWAUKEE RETTSLIPER FDGA-422B

  Den første batteridrevne slipemaskinen med rett vinkel, Lader og 1x2Ah / 1x4Ah batteri
  1623,-
  1390,-
  Se mer her

  Mest populære innlegg