Verktøytips

  Her finner du artikler og nyttige tips.

  Bli med å feire Worship of Tools Day med Bosch

  Skrevet av Truls den 05 Mar, 2020

   

  11.mars er den offisielle Worship of Tools-dagen!


  Den internasjonale Worship of Tools Day er dagen du vier verktøyet ditt litt ekstra oppmerksomhet. Dette er dagen du tar turen ut i garasjen, verkstedet eller verktøyboden din og viser verktøyet ditt hvor mye du verdsetter det: Du kan rydde i verktøyet, rengjøre dem, bruke dem til å lage noe nytt eller gå til anskaffelse av et nytt verktøy du har ønsket deg.
  Som verdens ledende produsent av verktøy og tilbehør, er Worship of Tools Day i tråd med vår forpliktelse til å levere høyeste ytelse og kvalitet. Det å ha et godt verktøy og det beste tilbehøret gjør livet lettere for en håndverker og løfter kvaliteten i arbeidet deres betraktelig.


  Derfor feirer vi denne dagen med knallgode tilbud på tilbehør slik at du får mest mulig ut av verktøyet ditt.
  Du har en jobb å gjøre: vi deler våre topp tips for rengjøring, vedlikehold og hvordan du generelt får mest mulig ut av verktøyet ditt.

  Tilbedelsen blir opp til deg!
  Hvordan tilber du ditt verktøy? Vis det til oss - #BOSCHPROFESSIONAL

  Fantastiske Worship of Tools Day-tilbud

  Fem tips for vedlikehold av verktøy

  I Bosch er hver dag en Worship of Tools-dag. Vi jobber hele tiden med å lage det beste verktøyet, tilbehøret og måleverktøy som moderne teknologi kan levere.

  Here er noen av våre ekspert-tips for å få mest mulig ut av verktøyet ditt.

  Rengjør ventilasjonshullene: På Worship of Tools Day ønsker du selvsagt at hver eneste drill, sag og slipemaskin skal skinne uten et fnugg av støv noe sted. Alle andre dager, hvis du ikke rengjør noe annet, rengjør i det minste ventilasjonshullene.
  Slipemaskiner, stikksager, bajonettsager og driller genererer mye støv som legger seg i ventilasjonsåpningene. Dette kan føre til at verktøyet blir overopphetet og feiler. Det ideelle er å rense ventilasjonsåpningene med luftkompressor. En fuktig klut eller en tannbørste vil også fungere.

  Hold arbeidsflatene rene: Enten du sager, borer eller sliper – etter en stund vil sagflis og spon komme i veien for verktøyet. Vi er vant til å holde sagtenner og borrene, men hva med slipepapir?
  Sandpapir blir veldig lett tilsmusset, men med visse Bosch-innovasjoner finnes det alternativer til å bare kaste det: våre skumpads kan vaskes eller børstes rene, mens mange av våre slipetilbehør kan børstes eller rengjøres med vaskemiddel.

  Oppgrader: Våre innovasjoner kan absolutt forbedre ytelsen til ditt verktøy. #BOSCHCARBIDE Technology – som integrerer ekstremt harde metallkompositter i sagtenner og bits – gjør at du kan bore i armert betong, eller sage over stålrør.

  Send et gammelt og ødelagt verktøy til reparasjon ved et at våre servicesentre: Hver håndverker har en gammel venn som samler støv vi et hjørne i verktøyboden. Nei, vi snakker ikke om kompisen som kommer innom på en pils – vi mener et gammelt favorittverktøy som ikke fungerer lenger.

   

   

   

  Abonner på nyhetsbrev!

  Worship of Tools Day-tilbud

  Se mere her
  Se tilbudene her

  Mest populære innlegg