Verktøytips

  Her finner du artikler og nyttige tips.

  Arvid Nilsson lanserer revolusjonerende treskrue i miljøboks

  Skrevet av Truls den 05 Feb, 2020

  Arvid Nilsson har den siste tiden utvidet byggsortimentet og fortsetter sin storsatsing på byggmarkedet. Etter grundig produktutvikling og mange tester lanserer de en ny treskrue som slår det meste på markedet.

  Arvid Nilsson treskrue er unik. Den har en sagtannet gjenge med optimal sprekkreduserende effekt. Skruen har en svært skarp spiss og er ekstremt rask. Dessuten kan den brukes med plugg. En smartere skrue som presterer på topp i sammenlignende tester.

  Arvid Nilsson har hatt et nært samarbeid med snekkere, der de har kartlagt og identifisert behov for å gjøre snekkerens daglige arbeid lettere. Vi har fokusert på hva som gir et lavt innskruingsmoment og hva som kreves for en flott finish uten sprekker. Vi vet ikke om vi skal kalle det for evolusjon eller revolusjon. Men vi vet at det blir et svært flott sluttresultat og at treskruen vår gjør snekkerens hverdag lettere, sier Andreas Franzén, Sales Manager hos Arvid Nilsson.

  Treskruen finnes i et stort antall dimensjoner, for både innendørs- og utendørsmontering. Den leveres selvsagt i Arvid Nilsson Miljøboks, markedets eneste vanntette, gjenlukkbare emballasje i svenskprodusert papp. Med Miljøboksen vant Arvid Nilsson i desember 2019 verdensmesterskapet for emballasjeløsninger.

  Få mer informasjon om treskruen her på PDF

   

  Abonner på nyhetsbrev!

  BOSCH BOR-/SKRUMASKIN FOR PROFESJONELLE GSR 18V-60 C + 2 STK. 6,0 AH BATTERIER+ PROCORE18V 4.0AH I L-BOXX

  En ny standard for kraft. Bosch ProCORE18V-batteriserien.
  5 281,-
  KJØP HER

  MILWAUKEE SLAGBORMASKIN M12 FPDXKIT-202X

  3 stk avtagbar chuck. Avtagbar chuck, vinkelchuck og sidestilt chuck
  2 730,-
  KJØP HER

  DEWALT DRILL 18V XR LI-ION BØRSTELØS 5 AH DCD791P2

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ac tortor eros. Nulla vel tincidunt ligula.
  2 699,-
  KJØP HER

  Mest populære innlegg